2013. február 9.

28 csodás nap! #9



Február 9. - Abigél, Alex
  • Vigyél varázslatot a szobádba: készíts valamit, ami megtestesíti számodra a varázslatot. Legyen az egy felaggatott égősor, egy elkülönített rész, ahova a szívednek kedves tárgyakat állítod, vagy gyújtsd meg a gyertyáidat (illetve szerezz be gyertyákat, ha épp nincsenek :) )
  • Fogalmazd meg pontosan, hogy épp ma, pont most, mire vágysz a legjobban. Mit kell tenned ahhoz, hogy ezt elérd? Készíts egy pontos haditervet és ha elkészültél, illusztráld is. 
  • Gyűjtsd össze a szobádban lévő tárgyakat, amiket már nem használsz, de nem szeretnéd kidobni. Esetleg egy renoválást nem szeretnél rajtuk végezni? Ezzel a saját stílusodra alakíthatnád a legapróbb részletekig a dolgaidat, ráadásul teret engednél a kreatív energiáidnak is. Újrahasznosítós ötleteket itt találsz. :)
  • Keress elő a fiókból régi fotókat, amik nincsenek albumba rendezve, és készíts belőlük scrapbookot. Örömmel fogod mutogatni mindenkinek, garantálom. :)
  • Játékötlet: emlékszel még az ország-városra? Biztos, hogy kiskorodban rengeteget játszottál te is. Szedd össze a családot/barátokat és pattogatott kukorica, ropi, vagy sajtos rúd kíséretében játszatok egy partit.
A nap inspiráló képe: A fa ; Dmitry Ligay (egyik nagy-nagy inspirációm)
A nap motiválója: Higgy abban, amit akarsz ; five words
A nap ötlete alkotóknak: Még mindig Valentin-nap - ez a párna a lehető legegyszerűbb módja a kreatív lakberendezésnek. Szükségeltetik hozzá egy fehér párnahuzat, ceruza, dekupázs ragasztó és csillámpor. :) A teljes elkészítését a High on DIY-en lehet fellelni.

Szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése