2013. február 4.

28 csodás nap! #4


Február 4. - Csenge, Ráhel

Ne hagyd magad becsapni. Bár a naptár hétfőt mutat, attól még lehet igazán kiváló napod! (és a tegnapi levelet el ne felejtsd feladni! :) )
  • Változtasd meg a napi menüt, amit enni szoktál. Ha reggel pékségben veszed az ételedet, vegyél olyat, amit eddig még nem próbáltál ki.
  • Adj 200 Ft-ot egy hajléktalannak. Ennyi pénzt, valószínűleg, tudsz nélkülözni, neki viszont nagy segítség lehet. (ha attól jobban érzed magad, vásárolj belőle ételt és azt add neki, szerintem, az is nagy örömre adna okot annak, aki igazán szűkölködik)
  • Ne dugd be a füled, amikor az utcán jársz-kelsz, hallgasd a hangokat, amik kiszűrődnek egy-egy üzletből, az utcai beszédet, az autók motorzúgását, halld meg azokat a hangokat, amiket egyébként fel sem fedeznél.
  • Kérd el egy barátod vagy padtársad határidőnaplóját és írj bele kedves üzeneteket. Na, ezzel garantáltan jobb napja lesz! :)
  • Ne szürkülj be! A sok sötét ruhás ember között igazán jól mutatnál mondjuk világoskék/pink/citromsárga öltözetben. Legyél feltűnő!
A nap inspiráló képe: Fényinstalláció ; Lee Eunyeol
A nap motiválója: A jövő azokhoz tartozik, akik hisznek az álmaik szépségében ; one canoe two
A nap ötlete alkotóknak: Készíts egy vázát papírbevonattal. Egyszerű és mutatós, az útmutatást a One artsy mama oldalon találod. :)

Legyen szép napod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése