2013. február 15.

28 csodás nap! #15


Február 15. - Georgina, Kolos

Már csak két hét van hátra a téli hónapok végéig, úgyhogy el lehet kezdeni a tavaszi nagytakarítást. No, nem a kőkemény házimunkára gondolok most, hanem arra, hogy azokat a dolgokat, amik ebben az időszakban felgyülemlettek, és nem kedvesek a szíved számára, hagyd magad mögött. 
  • Iratkozz le 5 hírlevélről, amit általában el se olvasol, csak egyszerűen áthelyezel a töröltek közé. Minek küldjék, ha úgyse kell már? :)
  • Nézz körül a szobádban. Mi az, amit nem használtál nagyon régóta, mondjuk az elmúlt 2 évben? Fogod használni a következő 2 évben? Ha nem, akkor kuka! (és a 'jó lesz még valamire'-filozófia kerüljön most ennél a feladatnál parkolópályára)
  • Írd fel egy lapra azokat a dolgokat, amiket nem szerettél ezen a télen. Ne tartsd magadban. Gyújts egy gyertyát és égesd el a lapot - ezzel jelképesen megszabadultál ezektől a terhektől, és próbálj nem gondolni rájuk. Life goes on!
  • A karácsonyi lakomák ugyan már csak távoli emlékeinkben élnek, kezdj el egy tisztítókúrát: egész nap csak egészséges dolgokat egyél, a gyorskaja és az édességek még csak eszedbe se jussanak! + igyál rengeteg vizet!
  • Szánj 30 percet a napodból, hogy mozogj valamit: menj el futni, az edzőterembe, zumbázni, vagy épp otthon tornázz egy kicsit. Csodásan fogod érezni magad utána. :)
A nap inspiráló képe: Végtelen ; ismeretlen forrás
A nap motiválója: Törd meg a rossz szokásokat, vegyél fel jobbakat ; healthemily
A nap ötlete alkotóknak: A megfelelő mennyiségű víz bevitele jelentheti a legnagyobb gondot az egészséges életmódban, így azt ajánlom, próbáld ki a Squirrelly Minds kétféle poharát. Ezekből bizonyára szívesebben fogyasztod a napi sok vizet. :)

 Legyen szép napod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése