2013. február 6.

28 csodás nap! #6


Február 6. - Dóra, Dorottya
  • A reggeli (vagy esti) zuhanyzás alkalmával bepárásodott tükörre írj valami kedveset magadnak, vagy  a család más tagjának. A következő páratámadáskor láthatóvá válik. :)
  • Térj be egy pékségbe és vegyél valami meleget. Út közben, hazafelé, vagy épp az iskolába/munkába menet majszold el reggeli/uzsonna gyanánt. Jót fog tenni a hideg időben a kezeidnek is a melegsége, ráadásul egyúttal le is mozgod kicsit a sétával.
  • Szabadulj ki, és fújj buborékokat az utcán. De tényleg, mi tart vissza? Ha megmosolyognak az csak azt jelentheti, hogy derűsebb lett mások napja is tőle, te pedig jól érezted magad közben. :)
  • Ha van pár perced út közben, ülj le egy padra, és nézd meg a járókelőket. Gondolkozz el rajta, hogy te is úgy éled-e meg az utat minden nap, mint ők? Figyeld meg pontosan, hogy milyen környezetben haladsz végig nap mint nap.
  • Próbálj ki egy új frizurát. Ha eddig kibontva hordtad a hajad tűzd fel, a hullámost egyenesítsd, az egyenest göndörítsd. Ha nem tetszik, akkor is csak ez az egy nap ment 'kárba', viszont ellenkező esetben egy új szerelem is kezdődhet közted és az új stílusod között.
A nap inspiráló képe: A buborék ; Phoebe Catibayan
A nap motiválója: Csak egy álmodozásra vagy ; five words
A nap ötlete alkotóknak: Szakíts időt erre a 20 perces szíves póló make over-re. Érdemes. Elkészítés menete a Kittenhood-on. :)

Legyen gyönyörű napod!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése