2013. február 7.

28 csodás nap! #7


Február 7. - Rómeó, Tódor

Ne tévesszen meg a fekete-fehér képsereglet a bejegyzés elején: ez csak annak az alkalmából készült, hogy az embereket ne a színeik (akár a ruhákra is gondolhatunk) alapján ítéljük meg.

Napi teendők:
  • Lépj kapcsolatba egy olyan barátoddal, akivel már minimum fél éve nem beszéltél. Vitassátok meg, hogy mi változott az életetekben, és ha úgy adódik, szervezzetek meg egy találkozót, vagy találjatok ki egy közös programot.
  • Szólíts le egy idegent az utcán. Kérdezd meg, hogy hogy van, hogy érzi magát aznap, csevegjetek az időről, majd váljatok el. Ne félj attól, hogy bolondnak néznek. Régen, ez teljesen normális dolog volt, csak ebben az őrült világban tűnik furcsának. A régi szokásokat azonban vissza lehet hozni. :)
  • Van a telefonodon fényképezőgép? Vagy netán egy komolyabb fényképezőgépet hordasz magaddal? Ne habozz használni. Készíts pár nem beállított képet az utcán lévő emberekről, készíts belőlük fekete-fehéret, és fedezd fel az emberek személyiségét (legalábbis próbáld kitalálni).
  • Rejts el egy kedvességet a parkban/téren/út mentén álló fán egy idegennek. Lehet az egy apró kis üzenet vagy idézet is.
  • Szervezz, vagy keress egy farsangi mulatságot, ahova ebben a hónapban el szeretnél menni. Ne felejtsd el, hogy a farsang az a mi tradíciónk a halloweenre. Lehet zombinak is öltözni akár, rémségnek, hiszen a telet űzzük! :)

A nap inspiráló képe: A Hold ; ismeretlen forrás
A nap motiválója: Égj a legnagyobb lángokkal ; five words
A nap ötlete alkotóknak: Mivel nem csak Valentin nap közeleg, a farsangi időszakra is fel kell készülni: például a A Bird's Leap maszkkal! :)

Csodás napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése