2013. február 5.

28 csodás nap! #5Február 5. - Ágota, Ingrid

  • Vegyél magadnak egy rejtvényújságot, és tévénézés illetve a facebook frissítés gombjának nyomogatása helyett (tehát amikor unatkozol) inkább fejts meg néhányat belőle. Az agyad is frissen marad, és a sikerélmény, amikor meglátod a megoldást... kell még ezt ragozni? :)
  • Csinálj magadnak egy titkos könyvet - az egyik könyved hátuljába ragassz be egy borítékot, ahol aztán mindenféle kis titkokat rejthetsz el.
  • Keress elő egy olyan kiegészítőt vagy ékszert, amit már régen hordtál, és éleszd fel. Alakítsd át, építsd, gondold újra, és holnaptól újra hordhatod.
  • Változtasd meg a háttérképed és a csengőhangod a telefonodon: legyen mindenképpen vidám, olyan, amire ha ránézel, rögtön úgy érezd, hogy a világ egy jó hely, és az élet szép.

Feladat: Holnap reggelre állítsd be az ébresztőórát kicsit korábbra és csinálj valamit, amit csak hétvégente szoktál. Igyál kávét, heveréssz az ágyban laptoppal, vagy nézz meg egy részt a kedvenc sorozatodból. Garantáltan jobban indul a napod (és nem leszel fáradt, mire elérsz az iskolába/munkahelyedre)!

A nap inspiráló képe: Színes lufik, nyári tengerparton ; Jo Bradford
A nap motiválója: Ragyogj olyan fényesen, mint a gyémánt ; five words
A nap ötlete alkotóknak: Körömlakkot! Színeset! Pöttyöset! pshiiit-en!

Szép napot!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése