2013. február 2.

28 csodás nap! #2


Február 2. - Aida, Karolina

Úgy gondolom, hogy egy szombati nap, amikor épp csak a lazulás számít épp megfelelő arra, hogy a kreatív energiákat felélesszük, új dolgokat próbáljunk ki, ezért:

  • Ideje átnézni a nyári nyaralós képeket! Nézd meg őket, rendezd őket egy online albumba, szerintem a barátaid se bánnák, ha egy szép online publikációban megosztanád velük a legszebb élményeidet a meleg évszakból. Ehhez az issuu-t vagy a prezi-t ajánlom! :)
  • Ha a tavalyi nyár/év nem lett volna elég, és maradt még valami, amit meg szeretnél nézni, bármilyen város, ország, vagy épület, ne habozz tovább és gyűjts ezekről képeket, információkat, állíts össze magadnak egy pinboard-ot, hogy magad előtt lásd a célt: oda, mindenképpen el akarsz jutni.
  • Kalandozz el youtube-on! Keress egy zenét, amit szeretsz, és az ajánlott videókból válaszd ki a következőt, amit meghallgatsz, de véletlenül se olyat, amit már ismersz! Pár kör után látni fogod, hogy így aztán nem várt kincsekre is bukkanhatsz. :)
  •  Írd le az inspirációidat. Inspirációt nem csak az alkotáshoz, de magához az élethez is lehet gyűjteni, akár ruhák, receptek, teendők formájában is. 
  • Szedd listába, hogy mi az, amit meg szeretnél tanulni. Mi az, amire mindig is vágytál, de sose tudtad, hogy hogyan kezdj neki? Kezdj el kutakodni, hogy miként lehetne nekikezdeni és vegyél fel egy új szokást. :)
A nap inspiráló képe: Angie Stong
A nap motiválója: Szeresd magad jobban ; Ivana Cunja
A nap ötlete alkotóknak: Varrj szíveket egy megunt zoknira! Hordd egészséggel és örömmel, akkor is, ha nem látszódik ki a nadrágod alól. A leírásért a Caught on a Whim blogra tessék fáradni. :)

Legyen szép napod!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése