2017. január 31.

Techdress | Letölthető kutyusos háttérkép



Már csak egy hónap van hátra a télből! :) Nálunk a február mindig egy nagyon forgalmas hónap volt, tele szülinapokkal, névnapokkal, ezáltal családi összejövetelekkel, telefonhívásokkal... Talán ezért is van, hogy míg másnak talán ez az az időszak, amit a legnehezebb elviselni szürkeségben, nekem mindig kedves marad. Persze ott van a Valentin nap és a farsang is, de ezeket nem igazán szoktuk mi tartani (bár farsangi bálba menni felnőttként ott szerepel a bakancslistámon :) ).

Ezért is van, hogy úgy gondoltam, hogy az ehavi háttérkép legyen egy kicsit ünneplős, nem is vadállatot választottam főszereplőnek. Mostanában teljesen odavagyok a tacskófestésért (körülbelül mióta megnéztem ezt a Creativebug videót és rájöttem, hogy én nem tudok ilyen realisztikusan festeni), úgyhogy még a Wreck this journal-t is elárasztottam velük :)

Arra gondoltam, hogy mivel páran megjegyezték már, mostantól magyarul és angolul is elérhetőek lesznek a letölthető dolgaim - előre is elnézést kérek, ha esetleg furcsán hangzik egy-két fordításom. :)

A háttérképet egyébként a Onedrive-omról lehet letölteni, 3 verzióban (angol, magyar és 'creamy', ami egy kicsit átalakított, melegebb színű változat, felül is ez látható, egyébként) 4 asztali számítógép és telefonra való méretben - erre tessék értük. Remélem, elnyeri a tetszéseteket a kistacsi! :) 

                                                                                                       ◊

There's only a month left from winter! :) February has always been about celebration in my family: birthdays, name days (it's a Hungarian specialty!), family reunions, phone calls... Maybe this is why I feel that this is the season of merriment, when everyone else feels suffocated by the grayness. Of course there's Valentine's day to cheer you up along with so-called 'farsang' that I explained to foreigners in this post of mine (and to be honest, it's one of my bucket list things, to go on a farsang ball as an adult :) )

So I thought that this month's desktop wallpaper should be celebratory, I didn't even choose a wild animal! I am totally into painting quirky sausage dogs lately (approximately since I discovered that there is no way I can make a realistic painting like in this Creativebug video), so I even flooded my Wreck this journal with them :)

It's less relevant to non-hungarian speakers, but I also decided to make a hungarian version of everything I make too (with weird translations to hungarian :) ).

The wallpaper itself can be downloaded from my Onedrive, as usual in 3 versions (english, hungarian and 'creamy' english which is a warmer color variant, this is the one on the top of this post) 4 PC and a phone size - here's the way to go. I hope you will like my sausage dog creation! :)




2 megjegyzés:

  1. Totally adorable!!! I love your English translations.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oooh, thank you so much ! :) I'm glad you like that I translate, haha, sometimes it feels so much easier to write in something different than Hungarian for some reason ^^

      Törlés