2012. december 26.

Pro PS Actions - We are young freebie


 Az év ezen időszaka az ajándékozásról szól. Bár az elmúlt hetekben próbáltam adni nektek,több kevesebb sikerrel, most szeretném inkább az igazi erősségem (ha annak lehet egyáltalán nevezni) segítségével létrehozott ajándékot átnyújtani. Az őszi Photoshop műveletek után, itt vannak egy kicsit vintage-osabb verziók, remélem, hogy nagy szeretettel fogjátok őket használni. Letölteni


tudjátok, illetve az alábbi linkre kattintva.



Használata:
1. Mentsd el a fenti műveletet (.atn fájl) a számítógéped Photoshop mappájába a Presets/Actions almappába.
2. Nyisd meg a Photoshop-ot.
3. Az Ablak menüpontban válaszd ki a Műveletek gombot. Megjelenik a műveleti panel.
4. A panel jobb felső sarkában lévő gombra kattintva előhívhatod a műveletekhez tartozó opciókat.
5. Kattints a Műveletek betöltése... pontra, válaszd ki az 1-es pontban elmentett műveletet.
6. A műveletek betöltése után nyiss meg egy képet, válaszd ki az elvégzendő műveletet a listából, majd kattints a műveleti panel alsó sorában lévő 'Play' gombra.
7. (opcionális) Fontos, hogy a saját stílusodat is tükrözzék a képek. Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, könnyedén tehetsz módosításokat a rétegek palettán, ahol az aktuális réteg fedettségét módosíthatod kevesebbre, ha túl soknak érzed a változtatást, illetve, ha úgy érzed, hogy nem eléggé módosult, válaszd ki újra az alapréteget (Háttérszín) és kattint a Műveletek panelen újra a 'Play'-re! (a második élesítés réteget töröld majd ki, valószínűleg arra már nem lesz szükséged)

Mentsd el a képedet, és kész is vagy.:))

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal is!



Jogi nyilatkozat:
You're not allowed to upload it to your own account and claim your rights. All rights reserved to Luca Gerda László, as the original creator of this pack. If you'd like to share it, please do it by sharing my blog post, or this deviation. Thank you for understanding. 
 (Nem megengedett az újbóli feltöltése ennek a csomagnak, valamint saját termékként való beállítása. Minden jog László Luca Gerdának fenntartva, mint a csomag eredeti készítőjének. Ha szeretnéd megosztani, tedd ezt úgy, hogy ezt a blog bejegyzést, vagy a deviantArt-os linket osztod meg. Köszönöm a megértést!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése