2012. július 23.

A from {panka} with love arca



Ez a megfogalmazás, miszerint a blognak 'arca' van, egyszerűen nem pontos. Ezt szeretném címnek beírni: íme, képek arról, hogy a from {panka} with love milyen érzéseket szeretne közvetíteni és hogy hogy érzem magam attól, hogy ennyien érdeklődnek a dolgaim iránt.
Aki rendszeresen idelátogat, vagy facebookon követi az eseményeket, az tudja, hogy szeretem keverni a fotós énemet ezzel a másik oldalammal - illetve szét se tudom nagyon választani. 
Ezért is - meg a fent  említett dolgok miatt is - osztom meg ITT ezeket a képeket. Ezek a képek az igazi from{panka} with love érzést közvetítik, vagy legalábbis azt, amit én szeretnék, ha éreznétek. :)


A modell: László Gertrúd, drága unokahugom.

Eredetileg nem volt célunk semmi ilyesmit csinálni, egy teljesen átlagos portfólió-készítős délutánnak indult az egész. Aztán amikor a gépen megnéztük a képeket, akkor jutottunk el odáig, hogy annyi használhatót sikerült összehozni, amik ráadásul pont olyan hangulatot árasztanak, mint amilyet a blog szeretném, hogy árasszon, hogy azt már érdemesebb valamilyen formában közzétenni: az életigenlést, boldogságot, önfeledt mosolyokat, bolondosságot, némi  kreativitást és általánosságban minden látható és láthatatlan szépséget.

Így történt, hogy ismét keveredett a fotózás a blogolással és hogy ezek a képek ide kerültek Grétiről.



Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal is!


1 megjegyzés:

  1. Luca, ezek a képek valami eszméletlenül gyönyörűek *.* Percekig csak ültem itt és mosolyogtam a fotókon, mert olyan fantasztikus és egyedi hangulatot árasztanak, ami mellett egyszerűen nem lehet elmenni :)

    VálaszTörlés