2016. április 15.

Weekend project #5 - 4 egész hétvégés öltet a könyvjelzők közé


Ti mivel töltitek a hétvégéteket? Én most biztosan a cseppet se kicsi, de annál inkább munkaigényes szőnyegünkön fogok dolgozni, ha minden igaz, akkor talán most (vagy inkább jövő héten) kész is lesz, és végre meg is tudom mutatni nektek. :) A hétvégi ötleteléssel kapcsolatban viszont az ötlött a fejembe, hogy igenis ajánlhatnék eggyel több dolgot, amit ti is elkezdhetnétek elkészíteni - hadd áramoljanak a kreatív energiáitok! Vágjunk is bele, íme 4 ötlet, ami garantáltan szebbé teszi otthonotokat és a hétvégi alkotói kényszert is legyőzi.

What will you do this weekend? I for one will work on our not so small rug, that requires more work than I initially thought - but it's fine, hopefully it will turn out great and I can even show it to you guys (I will probably finish it next weekend though). :) About weekend project ideas, I had a thought that I could actually feature some of my favourite creations so you guys have more inspiration about what to do with your creative energies these days! Let's see what these 4 things are above, that will make your home lovelier!

1. Ombre képkeretek - Tudjátok, mennyire odavagyok az A Beautiful Mess lányaiért, ez a fali dekoráció is az ő kezük munkája - modern, személyes és egyben egy színes foltja a lakásnak.

1. Ombre wall photos - You know how much I love the projects of the girls at A Beautiful Mess, this amazing piece of wall art is their work as well - modern, personal and it's a colorful spot in the house.

2. Fa tárolódoboz a kütyüknek - Olvastam egy bejegyzést Andi blogján arról, hogy miért is nem néz úgy ki az otthonunk, mintha Pinterestről lépett volna ki, ennek egyik pontja az volt, hogy általában az otthonokban, ahol élnek, mindenhol kütyük, kábelek hevernek, hiszen ez is életünk része. (ha a többi dolgot is szeretnéd tudni, hogy mégis miért nem pinterestes a lakás, ide kattints) Kiváló megoldás erre az Almost Makes Perfect bloggerinájának, Mollynak az ötlete, amivel helyes kis festett fa dobozokba tüntethetjük el a mindenféle hi-tech eszközöket, amikor nem használjuk őket.

2. Wooden box for all kinds of devices - I read an article not too long ago from a hungarian blogger, Andi, who was trying to find the reasons why our homes don't look like Pinterest photos. One of the reasons was the presence of all kinds of devices and cables that you use when you actually live in a house. (If you want to read the rest, you should follow this link - it's in hungarian, but probably google translator can help you :) ) For this particular issue, I just came across Molly's solution, from Almost Makes Perfect, who made a tutorial on how to put the hi-tech clutter in painted boxes when they're not in use.

3. Felakasztható ültetőláda - Van egy hely az interneten, ahol minden szép és rendezett, és ahol biztos vagyok benne, hogy a fent említett Pinterest otthon a valóságban is létezik. Ez a hely az én személyes kis internet-mennyországom részét képezi, ahol Anikó, a Place of my taste írója olyan ötleteket oszt meg, mint ez a felakasztható ültetőláda. Imádom, ahogy a fehér színt kiegészíti a fa...és a növények. Arról nem is beszélve, hogy ereszdarabból készült!

3. Hanging planter - There is a place on the internet, where everything is nicely organized, pretty and I'm sure that the aaforementioned Pinterest home exists there in real life. This is a slice of my personal mini internet-heaven, where Anikó, the writer behind Place of my taste shares her wonderful ideas, like this hanging planter. I love how the whites compliment the wooden parts and the plants. Do you know what the best part is? It's from gutter! How cool is that?

4. Baba gym házilag - Bár ez még nekem nagyon nem téma (annyira nem, hogy ugyan kerestem google-ön mi is lehet a neve magyarul, nem jöttem rá), de annyira édes ez a babajáték, hogy muszáj volt belefoglalnom a felsorolásomba! A kedvenc svéd blogomról származik (honnan máshonnan? :) ), az Atilio, mint mindig hozta a formáját, letisztult formák, gyönyörű árnyalatok és praktikusság. Nem lehet nem szeretni. :)

4. DIY baby gym - Even though it's not really for me yet (so much, that I coulnd't even find the hungarian word for this piece of ... furniture? :) ), but it's such a lovely little place for the tiny ones, that I had to include in this roundup. It's from my favourite swedish site, Atilio, that, once again showed something beautifully made - simple shapes, lovely shades and practical usage. Impossible to not love it. :)

Nos, ezennel én is nekilátok a hétvégi készülődésnek - oszd meg velem, mit készítettél mostanság, ha van kedved, mindent szeretek, amit ti csináltatok :)

Well, this is it for now, time for me to go and prepare for weekend projects - share if you made something nowadays, if you like, I always love seeing your creations :)


3 megjegyzés:

  1. Nálunk a hétvégi program az esküvői dekor körül forog, timelinet készítünk egy nagy hungarocell képkeretben válogatott fotókkal. :)esküvőhöz kapcsolódva még sokat hímezni is tervezek a hétvégén, a másik terv pedig a kutyáink tavasz kozmetikazasa :) felakaszthato ültetőládát én is szívesen készítenék, de sajna nálunk egyelőre nincs olyan falfelulet, ahol elfér és kellő mennyiségű fényt is kap, addig is marad a főzőfülke ablakpárkánya :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát ez elég mozgalmasnak hangzik! :) A hungarocelles timeline-t szívesen megnézném, igen szépnek képzelem el ^^

      Törlés
    2. Az én kreativitasom elég szűkös, de mi is szépnek képzeltük, majd megmutatom, hogy sikerül :)

      Törlés