2016. február 19.

Weekend project #1 - Párnamánia


Ahogy körülnéztem a blogomon, látom, hogy általában mindig kisebb projekteket osztok meg, amik bár nagyon jók, de nem lehet összehasonlítani nagyobb dolgokkal, amiket akár együtt is csinálhat a család. :) Ezért is döntöttem úgy, hogy weekend projekteket keresek nektek és minden pénteken (tudjátok, hogy be lehessen szerezni az alapanyagokat hétvégére) megosztom veletek, ami nekem legjobban tetszett a héten. :)

As I looked through my blogposts, I see that I'm so much into smaller projects that you can do very easily, and while they are very good for the daily creative process, something bigger, more challenging, something majestic would be awesome to do in the weekends. So I decided I was gonna share some weekend project ideas on every friday (so you have time to get the supplies), the ones I liked that week the most. :)

Mivel is lehetne kezdeni, mint otthoni dekorációval, és mi is jobb annál, mint a párnák!

What else would be better to start with than pillows?

Én imádom a párnákat, annyira, hogy az első dolog amit mi vettünk a lakásba azok nagy, ölelős párnák voltak. Minél több, minél puhább, minél szebb, minél hívogatóbbak! A Little Inspiration párnák többnyire csak szépek és garantáltan modern/játékos hangulattal töltik meg a lakást :)

I looove pillows. What love? Adore them! The first thing we bought for our apartment was a bunch of those huge cuddly pillows. The more comfier, fluffier, prettier the better! These ones today from Little Inspiration, are modern and creative, while giving a playful touch to your place. :) For the English *written* tutorial please visit Little Inspiration's blog! :)

Na de hogyan is lesz a párnából lufi?

Kell hozzá: 
* üres csomagolópapír tekercs
* anyag, ami kellőképpen nyűlik
* tű, cérna, varrógép
* töltelék: bár a Little Inspiration-ön nem találtam javasolt tölteléket, én azt mondanám, hogy poliészter töltőanyag vagy pisztirol golyók a legjobbak - utóbbi esetében vigyázni kell, nehogy kifolyjanak, mert aztán az egész lakás úszni fog a golyócskákban :)
* egy hosszú bot

Mérd le a tekercset, majd vágj annak megfelelően hosszú csíkokat az anyagból! Varrd össze a varrógéppel úgy, hogy épp nagyobb legyen egy kicsivel, mint a tekercsed! Húzd bele a huzatot a tekercsbe, színével kifelé, majd fordítsd ki a végeket, hogy egyszerűen meg lehessen tölteni a párnahurkákat. A botod/hurkapálcád segítségével óvatosan tölts meg meg minden huzatot, kösd be a végeket, majd kezdődhet a lufihajtogatás! Ha kutyát szeretnél (vagy bármilyen más lufialakzatot) akkor ne felejtsd el összevarrni az anyagot a hajtásnál is!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése