2012. szeptember 10.

Pro PS Actions - Our lovely life freebie


Tudom, hogy amikor elkezdtem fényképezni, valósággal remegtem volna egy ilyen ingyenes pack-ért (sőt, még pár hónappal ezelőtt is megtettem volna). A Photoshop műveleti ablakában felhasználható ún. 'action'-ök iszonyatos módon megkönnyítik a fotófeldolgozást. Összeállítottam nektek egy hármas csomagot a jelenlegi kedvenc és saját action-jeimből, hogy ha esetleg tetszenek a képeim, ti is használhassátok. :) Két színes, és egy fekete-fehér action-t tartalmaz, zip fájlban tudjátok letölteni.
tudjátok letölteni (illetve az alább lévő gombra kattintva). 

Remélem, hasznukat tudjátok venni az őszi családi fotózkodások alkalmával. :)



Használata:
1. Mentsd el a fenti műveletet (.atn fájl) a számítógéped Photoshop mappájába a Presets/Actions almappába.
2. Nyisd meg a Photoshop-ot.
3. Az Ablak menüpontban válaszd ki a Műveletek gombot. Megjelenik a műveleti panel.
4. A panel jobb felső sarkában lévő gombra kattintva előhívhatod a műveletekhez tartozó opciókat.
5. Kattints a Műveletek betöltése... pontra, válaszd ki az 1-es pontban elmentett műveletet.
6. A műveletek betöltése után nyiss meg egy képet, válaszd ki az elvégzendő műveletet a listából, majd kattints a műveleti panel alsó sorában lévő 'Play' gombra.

Mentsd el a képedet, és kész is vagy.:))

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal is!


Jogi nyilatkozat:
You're not allowed to upload it to your own account and claim your rights. All rights reserved to Luca Gerda László, as the original creator of this pack. If you'd like to share it, please do it by sharing my blog post, or this deviation. Thank you for understanding. 
 (Nem megengedett az újbóli feltöltése ennek a csomagnak, valamint saját termékként való beállítása. Minden jog László Luca Gerdának fenntartva, mint a csomag eredeti készítőjének. Ha szeretnéd megosztani, tedd ezt úgy, hogy ezt a blog bejegyzést, vagy a deviantArt-os linket osztod meg. Köszönöm a megértést!)

2 megjegyzés:

  1. jajj, te szépek *.* ilyenkor sajnálom, hogy nem Photoshopot használok...

    VálaszTörlés
  2. Köszi, köszi, köszi, köszi, köszönöm! :) Kezdő Photoshop-mágus vagyok, és nagyon tetszik egyébként is, amiket csinálsz.

    VálaszTörlés