2012. szeptember 2.

Life-let: az életed a kezeden

 

Ahogy az évszakok változnak, úgy változom én is. Bár, úgy érzem, mindegyikben találok szépséget, a kedvencem az ősz. A szívem ilyenkor megtelik minden melegséggel, imádom a csendes esőket bentről nézni, közben zenét hallgatni, a színes leveleket, a napsütötte őszi napokat, a levegő illatát (még az ősszel kénytelen-kelletlen együtt járó füstöt is), a köd misztériumát.... Az év legszebb időszaka, amikor úgy érzem, hogy egy másik, tündérmesékkel és csodákkal teli világ és a mi világunk közti vonal elmosódik és átszöknek olyan apró varázslatok, amik megédesítik a földi életet.

Az életemben szeretek minden fontos dolognak valamilyen szimbolikus jelentőséget tulajdonítani.
Nagyjából egy-másfél éve teljesen máshogy tekintek minden apróságra, ami az életemben történik. Sok minden varázslatban hiszek, álmodom, keresek és folyton gondolkodom szép dolgokon. Ma, úgy gondoltam, hogy szeretem ezeket a dolgokat, és a számomra fontosakra mindenképpen  időt és figyelmet kell szentelnem. Így készítettem egy karkötőt. :) Elneveztem Life-let-nek az élet és a karkötő szóból. :)

Úgy tervezem, hogy majd mindig bővülni fog, ahogy az emlékeim is. Jelenleg 10 charm van rajta:

1. Lámpás: hogy mindig lássam a fényt.
2. Fém levél: az elmúlt, álmos ősz emlékére
3. Kulcs: titkok és varázslat
4. Fényképezőgép: a fényképezés szeretete
5. Home sweet home: család
6. Fekete masni: gyász
7. Love charm
8. Üveg levél: az elkövetkezendő törékeny időszak
9. Paletta: művészet
10. Toll: az írás (blog?)

Csak ajánlani tudom. Mióta megvan, egyszerűen csodálatosan érzem magam. :) Ha ti is szeretnétek, nézzetek körül az alkotók boltjában pár charm-ért. :) Nektek mik lennének rajta? :)

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal is!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése