2016. október 13.

Wednesday DIY roundup #16 | YARN


Először is, tekintsünk el a ténytől, hogy nem is szerda van, mert szegény blogposzt már nagyon meg akart jelenni, az nem az ő hibája, hogy nekem éppen nem formálódott a fejemben egyetlen épkézláb mondat sem. Másodsorban, pedig, pont erről akartam írni tegnap is. A borús időről, ami egyet jelent a kuckókba behúzódással, lehetőleg rengeteg takaróval, teával, kávéval, hangulatvilágítással és... fonalgombolyagokkal. Bizony! Itt a fonalas időszak kezdete! :) Úgyhogy mára (tegnapra) is fonalból készült ötleteket válogattam - próbáltam nem horgolós dolgokat mutatni, most az egyszer! :) Amit kihagytam, de azért mégis kiemelnék, az Dóri sálmintája - nem éppen a nagyon hűdemeleg téli verzió, épp ezért olyan különleges! 

(Ui.: ha valaki esetleg tudja, hogy honnan lehetne beszerezni Magyarországon ezeket a fantasztikus extra vastag fonalakat, írjon ide, facebookon, vagy levelet, ne hallgassa el előlem! :) Nagyon rá szeretném tenni a mancsomat néhány gombolyagnyira :) )


First of all, let's not let the day confuse us, I know, it's not Wednesday, but this post wanted to be like this for a week, it's not its fault that nothing came to my mind when I wanted to write it! Secondly, this is exactly what I wanted to share yesterday: the dark days that are here, which means coziness, with lots of blankets, tea, coffee, mood light, and... balls of yarn. Yes! This the season of yarn! :) So for today (yesterday) I chose these amazing yarn craft - tried to not to choose crochet patterns, that I tend to post a lot. :) So one of my favorites didn't even make it, but I will still highlight it: is Dóri's scarf, which is a perfect autumn weather crochet.

(Ps.: if anyone happens to know a place that ships extra chunky yarn to Hungary, please do let me know here, on facebook or via mail, I would love to get some balls of those wonderful thick yarns :) )



6 megjegyzés:

  1. Én innen szoktam fonalat venni, csak nem tudom, hogy ezek elég vastagok-e neked: http://www.barkafonal.hu/311-super-bulky A Polaris szerintem elég jól néz ki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is onnan szoktam, de ez még mindig nem az az igazi, feloháborítóan vastag fonal :( De annyira cuki vagy, hogy belinkelted <3

      Törlés
  2. Ezek nagyon szuperül néznek ki, leginkább az alátétes tetszik, tökéletesen illene az álomkonyhámba ;) Igyekszem majd szerezni egy kötelet és kipróbálni ezt a DIY-t.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony! Azt én is meg szeretném próbálni valamikor mostanában (még mindig nem vettem rá magam...) :)

      Törlés
  3. http://www.ebay.com/itm/250g-Super-Bulky-High-Quality-Chunky-Wool-Roving-Yarn-Arm-DIY-Knitting-Felting-/132271645631?var=&hash=item1ecc0123bf:g:BaUAAOSw5gxZdY1F Ezt keresed?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elöszöris...ne haragudj, hogy csak most veszem észre, hogy írtál >.< Nincs is mentségem rá, úgyhogy... csak ne haragudj :D Másodszor pedig: IGEN IGEN IGEN, köszönöm!! <3

      Törlés