2012. június 3.

Me heart Art: Sárai Dorottya


Főszereplő: Sárai Dorottya, fotográfus
facebook | tumblr | deviantArt | 500px

Sokat gondolkodtam, hogy vajon mit írhatnék Dóriról. Már ismerem őt is egy jó ideje, szerencsére személyesen is, de úgy néz ki, hogy nehezebb olyan embert és a művészetét jellemezni, aki valamilyen kapcsolatban áll velem. Épp ezért még az eddigieknél is jobban belemerültem a képeibe, végignéztem minden oldalt és blogot, ahol fellelhetők a munkái.
Azért is nehéz bármit is mondani, mert nem nagyon tudom szavakba önteni, mi történik, amikor ránézek egy képére. De talán ha elmondom, akkor átérzitek a helyzetem.
Ez történik:
Első pillanatban, talán, ami leginkább szembetűnő az az álmodozó-vintage stílus, ami minden képét átitatja. A színek, tónusok, legyenek azok színesek vagy fekete-fehérek, mindig különös hatást keltenek.
Rögtön utána jön a kérdés magamban, hogy 'hát ezt meg hogy találta ki?'. Megfigyelem a kompozíciót, és közbenátadom magam annak a csodálatos érzésnek, amikor elakad az ember lélegzete.
Imádom az ötleteit, a látásmódját, a gondolkodását, a kompozícióit, a színeit.
Azt hiszem, mindezt összefoglalni csak ennyivel lehet: szemet gyönyörködtetőés elgondolkodtató.











Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is!




1 megjegyzés:

  1. Hűűha, nagyon nagy megtiszteltetés, különösen mert oda meg vissza vagyok a blogodért, mindig olvasom és olyan jó ötleteket ad! Szóval tényleg nagyon nagyon örülök neki és köszönöm a sok szépet amit írtál :)))

    VálaszTörlés