2012. február 5.

Project Loveliness - Aranyos dolgok egy helyen! (EN/HU)

Nem olyan rég volt 2 hónapos ez a blog (ha nem a wordpress-es létét számolom) és szeretném, ha egy kicsit mostmár látszódna az aktivitás is. :) Amint a facebook-oldalon említettem, ma nagyon aranyos dolog történt velem: mamám felhívott, és mondta, hogy már egyedül is megtalálja ezt az oldalt. Na, ilyen az igazi 21. századi, modern nagymama! :))

 Azt szeretném kérni tőletek, hogy ha valami kedves-aranyos dolog történik veletek, találtok egy képet, ami miatt a szívetek megtelik kedvességgel, írjatok ez alá a bejegyzés alá kommentet a történettel vagy a képpel (+ forrás) együtt! :))

Not long ago my blog became two months old, and I'd like to see the real activity here. :) So as I mentioned on facebook, my grandma called me today just to tell me that she's able to find my blog and she can read it. That's a real modern 21st century grandma! :))

I'd like to ask YOU, if you have a nice, mood-lifting story, or photo, share it with others by leaving a comment with your story or photo (don't forget the link!). Go on, and make ourselves a better day! :))


4 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz és vidám hangulata van a blogodnak, és gondolkozom is valami klassz történeten, amit itt megoszthatok, mert olyan jó JÓ dolgokról írni / olvasni. Csak így tovább, ilyen szívvel-lélekkel színesen, ahogy eddig csináltad! :)

    VálaszTörlés
  2. Sikerült megcsinálnom a mágikus tündércsapda befőttesüveget :) Íme: http://img42.imageshack.us/img42/7111/vagottuvegsmall.jpg
    sajnos csak egy színnel tudtam, mert nagyon drága volt a festék, és nem is volt kék...

    de jó érzéssel tölt el, hogy elfoglaltam magam egy kis hobbi-munkával :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez már így is elég nagy öröm, ha ilyeneket olvasok. :) A történetedet pedig nagyon várom! :))

    VálaszTörlés
  4. Jaj, de jó lett, Ildi! :) Én is úgy érzem, hogy jó néha kikapcsolni egy kicsit ilyenekkel. :) Köszi, hogy megosztottad! :))

    VálaszTörlés