2016. március 17.

How to make a galaxy mousepad by Passion Shake


Nagyon szeretem a csillagokat és mindent, amit galaxisok/csillagok ihlettek, így nem csoda, hogy első látásra beleszerettem ebbe a projektbe is. Agatha Dimmich, a Passion Shake kitalálója és írója, nem mindennapi lány. Minden DIY projektje egyszerűen nagyszerű, mindig nagyon aranyosan és stílusosan készít el mindent (és szerencsénkre, meg is osztja velünk), ha gondoljátok, itt körbe is nézhettek ezek között a csodálatos csináld magad ötletek között, valószínűleg nem ez az utolsó alkalom, hogy én magam is megosztok valamit a blogjáról. Legújabb munkája ez a fantasztikus éjszakai égboltot idéző egérpad, amit már alig várok, hogy én is magaménak tudhassak, annak ellenére, hogy az én egeremnek nincs szüksége semmiféle segítségre ahhoz, hogy könnyen mozogjon (és szerintem keveseknek van még mindig mechanikus, avagy görgős egerük), de ettől függetlenül még mindig nagyon szép kiegészítője lehet a dolgozóasztalnak otthon, vagy akár az irodában. 

I just adore stars and anything that is inspired by them or by galaxies, so it's no surprise that it was a love at first sight, when I saw this project. Agatha Dimmich, the creator and writer of the blog Passion Shake is not an ordinary girl. All of her amazing DIY projects are simple but wonderful, everything she makes always turns out to be stylish and cute (and luckily she shares them with us), if you are in the mood, hop in to see the other DIYs as well. Her newest work is this pretty night sky inspired mousepad, and I can't wait to have it for myself as well, even though my mouse is not really in the need of it (I also don't think that there are too many who uses mechanical mouse anymore), but it would be a great way to personalize the desk at home or in the office.

Elkészítése is könnyű, nincs másra szükséged, mint 
  • parafára
  • egy tálra a forma létrehozásához
  • szikére a vágáshoz
  • fekete/sötétkék és fehér festékspray-re
Making of is pretty simple and straight forward, you only need
  • corkboard
  • a bowl to use it as a guide
  • when cutting with a craft knife
  • and some dark blue/black & white spraypaint

A parafából vágj ki a lefordított tál méretével azonos kört, fújd le fekete festékkel, majd lágyan megnyomva a fehér sprayt, fess 'csillagokat'. Amit szerintem érdemes lenne kipróbálni, hogy működik-e, az az, hogy milyen hatás érhető el, ha van átlátszó csillámos festékspray-nk is. Biztos vagyok benne, hogy az is érdekes alternatíva lenne. :)

Using your bowl as a guide cut out a nice circle from your cork, then spray paint it with black/dark blue. After drying, use the white paint to create the 'stars'. What I think is worth to try is to get the glitter paint, I'm really curious how it would look like when used on this amazing design, I'm sure that it would be an interesting alternative. :)

Ha elkészíted ezt a csináld magad projektet, ne felejtsd el megosztani facebookon, üzenőfalon vagy akár levélben, szerintem Agatha is szívesen látná, hogy mit hoztok ki belőle!

Szép napot!

If you made this diy, don't forget to share it on facebook, message or wall, I think Agatha would be thrilled to see your creations as well (just like me)!

Have a nice day!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése