2016. március 9.

Wednesday DIY roundup #3


1. Noteszkötés japán módra nagyon sok képpel. Egyszer már próbálkoztam elkészíteni a saját füzetemet, a lapok még mindig megvannak, azt hiszem, ez a módszer lesz az, amivel megpróbálom befejezni. 

How to make a notebook Japanese style with lots of photos of the process. I once started making my own notebook, but it didn't end quite well. I still have the pages though, so I might as well try this method to finish it off!

2. A Sugar&Cloth egyébként is az egyik kedvenc blogom, de amikor ilyen édes diy projecteket találok rajta elrejtve, mint ez a csíkos fa ceruzatartó... Felbecsülhetetlen!

Sugar&Cloth is one of my favourite blogs by default, but when I find hidden lovely diy projects, like this one... it's an amazing feeling!

3. Esőcseppek. A hűtőre!

Raindrops. For your fridge!

4. Néha csak az kell, hogy legyen valami, ami emlékeztet: maradjuk kíváncsiak. (ezen az oldalon letölthető/kinyomtatható, neked már csak keretbe kell tenni)

Sometimes we only need a little reminder to stay curious (this site lets you download the above art, you only have to print&frame)

5. Fagyi... Szappan! Virágokkal, tavasziasan.

Iceream... Soap! With flowers in it, spring-style.

6. A mai napi kedvencemet hagytam utoljára, hiszen ez egy annyira jó és egyszerű ötlet! Nem kell végre keresgélni a kis papírkákat, hogy bevásárló lista legyen belőle.

Today's favourite for me it's this little diy project to make a shopping list pad to add to your home, so there won't be any tiny pieces of paper lying around, you can just use this.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése