RÓLAM

Szia, Lysi vagyok.

A nevem László Luca Gerda, egy 27 éves, faluban felnövő, de most már városban első otthont építgető és élő útkereső vagyok.

Miközben ez bekövetkezik, csendben próbálom átirányítani a gondolataimat a negatívról pozitívra, akkor is, ha néha ez egy kicsit nehezen megy. A blogom viszont hű társam, és ebben az időszakban igazán boldoggá tesz, ha egy kicsit is hozzá tudok adni valakinek a napjához a posztjaimmal. :) 

Így azt teszem, mint amit mindig is tettem az elmúlt majdnem 6 évben: megosztom, készítek, még többet osztok meg, próbálok inspirálni és kapcsolatot építeni a hozzám hasonlókkal.

A blogon kívül rendkívüli örömömet lelem a gaming-ben, fényképezésben, firkálgatásban, handlettering-ben, horgolásban és hímezgetésben is - egy szóval, imádok valamivel foglalatoskodni (mellesleg folyton változik az épp kedvenc elfoglaltságom, néha még én sem tudok lépést tartani magammal :) )

Ez pedig egy kép rólam és imádott Pami cicámról, aki viszont szüleim házában él, így nagyon hiányzik :)Ó, és honnan a Panka név? Nos, volt egy barátnőm egyszer, aki folyton azt mondta, hogy olyan vagyok, mint Tulipánka (Hófehérke) - így a fotós oldalam, amit akkoriban hoztam létre Tulipánka lett, a blog pedig csak Panka :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése