2017. október 4.

Mixtape #8 | Light outside


Az utóbbi időben egy kicsit azt éreztem magamon, hogy egy borzasztó nagy présbe vagyok szorítva, ami szépen lassan megpróbál összetörni - nem sikerült eddig, sőt, ahogy szabadulok belőle, úgy tör ki belőlem az elnyomott ötletek egész garmadája, azok a dolgok, amiket már csak azért sem tettem, mert biztos úgysem érdekel senkit, meg egyébként is, nem megy, nem erőltetem, meg hideg is van és kényelmetlen itt ülni, de még a szempilláim is fájnak, hol éri ez meg nekem? Na, ott, hogy mégis ez valami. Mégis valami, amiről azt gondolom, lehet, hogy másnak is örömet okoz, és ha csak egy pillanatra is sikerül örömet okozni, akkor az nekem már több, mint valami, az már a minden. Hogy is gondolhattam, hogy nem érdemes?

Mindenesetre az a sok minden, ami az elmúlt évben történt, főleg az egészségi állapotom romlásából kifolyólag már nem is érdekes - hiszen ami nem öl meg, csak erősebbé tesz, csak hogy egy közhellyel is éljek - és pont ez járt a fejemben, amikor úgy döntöttem, hogy igazán összeállíthatnék egy lejátszási listát ennek szellemében. :)

Light outside | motivational, upbeat | youtube
1. Absofacto - Light outside
2. Linkin Park - Sharp Edges
3. Cage the elephant - Ain't no rest for the wicked
4. OneRepublic - I lived
5. Imagine Dragons - Thunder
6. Black Rebel Motorcycle Club - Beat the Devil's tattoo
7. Imagine Dragons - Believer
8. Woodkid - Run boy run



2 megjegyzés:

  1. Már többször meghallgattam, igazán jó zenék! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó! Nagyon örülök, hogy tetszenek (na, már nem mintha lenne jogom ezt mondani, hiszen nem írtam őket, de azért akkor is tök jó, hogy élvezed őket :D )

      Törlés