2013. április 9.

Amiért érdemes tabletet venni


Ez a kijelentés, amit a címben megfogalmaztam, mint már rájöhettetek, nem teljesen igaz. Csak abban a minőségében állítanám igaznak, ahogy én gondolkodom a tabletekről és az okostelefonokról. :) Bár nagyon jó viszonyt ápolok bármely számítástechnikai kütyüvel, izével, bigyusszal és ketyerével, a modern társadalom eme két csúcspéldánya (eddig) kimaradt az életemből. Nem arról van szó, persze, hogy iszonyatos tiltakozás övezi részemről őket, csak szimplán számtalan előnye ellenére nem érzem egyelőre még az égető szükséget. :) 

Viszont amikor ilyen és ehhez hasonló ötleteket látok a tabletek tárolására, akkor hirtelen lecsap a késztetés, hogy na, már csak ezért megérné venni egyet, hogy okom legyen hordani magammal egy ilyen csodát. :)
A lovely indeed-en találtam ezt az ötletet, alap varrótudomány szükségeltetik hozzá (még én is el tudnám készíteni, úgy érzem :) )

Hozzávalók:

  • két különböző kemény, strapabíró anyag
  • varrógép
  • olló
  • gomb
  • tű és cérna


Elkészítés:
(a pontos cm adatokat tablet hiányában nem tudom, így azt mindenképpen mérjétek hozzá a készüléketekhez is!!)

1. Mérd és szabd ki a tartó elejét és hátulját. Az elülső oldal (arany) legyen körülbelül 23 cm*28 cm, a hátulsó oldal pedig 23 cm*35 cm. 
2. Hajtsd vissza és varrj szegélyt mindkét darabra, majd a színtelen oldallal befelé helyezd őket egymásra. Tűzd össze őket, hogy ne mozdulhassanak el, majd varrd körbe.
3. Hajtsd le a felső részét és mérd ki a gombod helyét, majd varrd fel.
4. Vágj egy csíknyi fehér anyagot, hajtsd félbe, majd varrd hosszában végig. Rögzítsd a fehér anyag felső részéhez.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése