2013. március 31.

Pro PS actions | Cupcake movementTegnap egész nap sütit gyártottam paleo módra, és a lehetséges kimenetelek keresgélése közben találtam pár szép darabot, ami végülis ennek a Photoshop műveletek csomagnak az inspirációjává vált. A koncepció a muffin 3 rétege: a tészta, a tejszínhab és a gyümölcsök a tetején. :) Most egy kicsit több minden változtatható rajta, ezért javaslom az opcionális 7-es pont tovább tanulmányozását. :) Letölteni


Használata:
1. Mentsd el a fenti műveletet (.atn fájl) a számítógéped Photoshop mappájába a Presets/Actions almappába.
2. Nyisd meg a Photoshop-ot.
3. Az Ablak menüpontban válaszd ki a Műveletek gombot. Megjelenik a műveleti panel.
4. A panel jobb felső sarkában lévő gombra kattintva előhívhatod a műveletekhez tartozó opciókat.
5. Kattints a Műveletek betöltése... pontra, válaszd ki az 1-es pontban elmentett műveletet.
6. A műveletek betöltése után nyiss meg egy képet, válaszd ki az elvégzendő műveletet a listából, majd kattints a műveleti panel alsó sorában lévő 'Play' gombra.
7. (opcionális) Fontos, hogy a saját stílusodat is tükrözzék a képek. Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, könnyedén tehetsz módosításokat a rétegek palettán, ahol az aktuális réteg fedettségét módosíthatod kevesebbre, ha túl soknak érzed a változtatást, illetve, ha úgy érzed, hogy nem eléggé módosult, válaszd ki újra az alapréteget (Háttérszín) és kattint a Műveletek panelen újra a 'Play'-re! (a második élesítés réteget töröld majd ki, valószínűleg arra már nem lesz szükséged) Ha túl élesnek érzed a réteget, akkor változtasd a fedettségét alacsonyabbra. A színátfedés rétegeket a palettára kattintva átszínezheted (pl. a BERRIES-nél).

Mentsd el a képedet, és kész is vagy.:))

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal is!

Jogi nyilatkozat:
You're not allowed to upload it to your own account and claim your rights. All rights reserved to Luca Gerda László, as the original creator of this pack. If you'd like to share it, please do it by sharing my blog post, or this deviation. Thank you for understanding. 
 (Nem megengedett az újbóli feltöltése ennek a csomagnak, valamint saját termékként való beállítása. Minden jog László Luca Gerdának fenntartva, mint a csomag eredeti készítőjének. Ha szeretnéd megosztani, tedd ezt úgy, hogy ezt a blog bejegyzést, vagy a deviantArt-os linket osztod meg. Köszönöm a megértést!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése