2013. március 27.

10 best | Ártatlan áprilisi tréfa


A hétvégén nem csak húsvét van, de ráadásul a hétfő pont április elsejére esik. Nem tudom, ti szoktatok-e vicceskedni ezen a napon, ha igen, ha nem, ezeket a turpisságokat kipróbálhatjátok bátran, nem járnak semmiféle maradandó hatással, csak egy kiadós bosszankodással egybekötött kacagással. :)

1. Ragaszd le a távirányítók és infrával működő szerkezetek érzékelőjét átlátszó ragasztószalaggal. Így hiába nyomkodjuk a gombokat, biztos nem fog elkapcsolni semmit.
2. Ragaszd a vécépapír végét a gurigához. 
3. Rakj egy kis festéket a kilincsek aljára, szóval ha valaki megfogja észre se veszi, hogy a kezén foltok keletkeznek.
4. Végy egy tűt és cérnát, majd a kiszemelt áldozat alsóneműít fűzd fel egy helyes sorba. Amikor ki akar venni egyet - megy az összes vele együtt.
5. Ragaszd le a villanykapcsolókat átlátszó ragasztószalaggal, így nem lehet őket fel- és lekapcsolni.
6. Cseréld össze a zoknik párját.
7. Tegyél egy zacskó franciadrazsét a reggeli zabpelyhes zacskó helyére a dobozba.
8. A muszáj: amúgy is órát állítunk a hétvégén, a legfontosabb teendő beállítani az órákat még egy órával korábbra, vagy csak simán ébresztőt beállítani húsvét hétfőre.
9. A kedvencem: kend be a szappant átlátszó körömlakkal, hagyd megszáradni. Amikor használni szeretnék, nem lesz habos :)
10. Lustáknak: híreszteld el, hogy idén aztán rengeteg mindent készítettél április elsejére, és nézd, hogyan várják egész nap a meglepetéseket.

Speciális záradék:
Húsvét hétfő lévén nyilván a tojás a központi szereplő: előző nap gyárts zselével vagy tésztával töltött tojásokat és szolgáld fel azokat a reggelinél :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése