Mostanában a gasztro dolgok nálam a nyerők, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy amit nehezen tudok megemészteni, az pont a gasztronómiai kreativitás (folyamatosan csak fogom a fejem, hogy 'hogy jut ilyen valakinek az eszébe?'), úgyhogy most is egy ilyenről szeretnék írni. A funkytime-on találtam. Inkább szép, mint hasznos, de a karácsonyi italaitokat remekül fel lehet dobni a jégbe fagyasztott ribizlivel, rozmaringgal, karácsonyi cukorkával és földicseresznyével. Utóbbi nálunk kevésbé elterjedt, ezért fontos tudni róla, hogy csak az érett gyümölcse ehető, éretlenül sok más fajhoz hasonlóan, mérgező.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKKHYajAzNzlPIeMb5S4FMbaZ3p3QW_pQB0sJZpQKZSpyEZBetCEUAaHZSOeYEbIfyk1-IFnLzsmlzWZcnJUGs-x_IdIK4AcAi6dkYk2znDKCjHAsdDdU4i_3U1KjOTRpY5v4Gdy50KiU/s640/Christmas-Ice-Cubes-3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjC66gLtGbCdzg7E5kSn6k1Vl0AkyEpcLlXbN0LJSImnzdYOdBL63JY6xIjtkDdVCUG8khfJvnkucNJSoe5l2v2PTCRhIzzTpfE_uA2hBq0BwXzbpYe_9iDp56oUHKJLPqYxpiVtZNe9VM/s1600/pankasignature_t%25C3%25A9l.png)
via funkytime
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése