2013. február 3.

28 csodás nap! #3


Február 3. - Balázs

Pihenj, és töltődj fel, mert vasárnap van. :)
  • Próbálj ki valami új innivalót. Keress otthon egy teát, amiből még nem ittál, a kávédat készítsd el több tejjel (vagy éppen kevesebbel), kísérletezz ki valamit, amit szeretsz, de eddig nem tudtál róla!
  • Szakadj el a számítógéptől és olvass valamit! Ha nincs új könyved, vegyél elő egy régi kötelező olvasmányt, hidd el, egészen másként fogod értelmezni, mint akkor, amikor olvasnod kellett.
  • Írj levelet papíron! Elég egy sima A/4-es lap és egy szépen fogó toll, a gondolataid... holnap add fel postán, a címzett sokkal jobban fog örülni ennek, mint egy facebook üzenetnek vagy e-mailnek. :)
  • Ülj le a családdal este társasozni! Vegyétek elő a Monopoly-t, vagy a Gazdálkodj okosan!-t is akár, töltsetek el egy-két órát együtt. A játék öröme összehozza a családot és ünneplésre ad okot akkor is, ha épp nincs semmilyen esemény.
  • Kezdj el blogot írni, tudd meg, mit szeretsz! A szeretem-dolgokat gyűjtheted akár egy tumblr blogon is, a lényeg, hogy egy helyen legyenek, és rendszeresen frissítsd. Mától minden nap keress 5 képet, idézetet, zenét, ami tetszik, és a gyűjtőhelyedre töltsd fel, posztold ki.
A nap inspiráló képe: Madalina Andronic
A nap motiválója: A család mindent jelent nekünk ; five words
A nap ötlete alkotóknak: Horgolj kis 'ölelés zsákokat' azoknak, akiket szeretsz. A mintát a The Party Artisan oldalán találod. :)

Szép napot!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez a 28 csodás nap sorozat, már az elmúlt 3 napban is annyi jó ötletet adtál, kíváncsian várom mi lesz még!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Niki, nagyon örülök neki, ha tetszik, pont ez volt a cél, reméltem, hogy valaki hasznosnak találja :)))

      Törlés