2016. április 4.

Így készíts pom-pomból szőnyeget


Boldog hétfőt! Mint már említettem korábban is, a lakás feldobásán ügyködöm, úgyhogy számítsatok arra, hogy sok lakásdekorációs ötletet fogok megosztani veletek is, hiszen nem akarom megtartani csak magamnak a legjobbakat. :) Az egyik legnagyobb szomorúságom, hogy nincs semmi a hideg padlónkon, így a reggeli felkelések még egy kicsit kellemetlenebbek a kelleténél. Biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb érzés lesz kiszállni az ágyból, ha van mellette egy kis sziget, ahol puhaság várja a fagyos lábujjakat. :) Bár én már elkezdtem régebben a szőnyegünket horgolni, ezért nem hiszem, hogy mostanában lesz pom-pomból is (ha lesz, mindenképpen megosztom facebookon), de mindenképpen szerettem volna, ha látjátok, hogy milyen egyszerű elkészíteni ezt a vidám, akár kádkilépőként is funkcionáló apróságot.

Ez az ötlet egyébként a Make & Do crew oldaláról származik, ahol többek között hasznos lakásdekorációs tippeket, ünnepi hangulatú ötleteket és sok-sok mást találtok, ha benéztek (még arról is szó esik, hogyan indítsunk blogot!).

Az elkészítése, mint ahogy írtam, nem igazán lehet ennél egyszerűbb. Ami kell hozzá, az egy kevés maradék fonal, rácsozott anyag (de szerintem bármilyen textilfélére fel lehet varrni), tű, cérna, olló. Készíts különböző méretű és színű pom-pomokat, és ezeket csak varrd fel a textilre. Olyan szép!

Happy Monday! As I mentioned it earlier, I'm in the process of renewing some things in our home, so expect seeing a bunch of home decor ideas, that I come across while searching for inspiration, I want to share the best with you as well. :) One of my greatest sadness when it comes to our apartment is that we don't have anything on our floor, so getting up in the mornings is a bit more uncomfortable than it could be. I'm sure, that it will be much better when the cold morning toes will have an island of fluffiness to escape to. :) Even though, I already started another project with yarn rug making, I still might as well make this pom-pom rug too (if yes, I will definitely share it on facebook), but I wanted to show it now, how simple and happy this cute rug is, that can function even as a bathroom rug as well.

This idea is from Make & Do crew, the place where you can find amazing diy home decor, seasonal tips, and many others (even a guide on how to start a blog!), so be sure to check it out. :)

Making of this rug can't be easier, as I said, all you need is some leftover yarn, a piece of fabric to sew the pom-poms on, needle, thread, scissors. Make different size and color pom-poms and sew them on! So pretty!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése