A BLOGRÓL

Blogtöri - mérföldköveim blogírásban :)

Egy kis blogtörténelem érdekel? Íme az enyém fejléc-történelemmel kiegészítve. :)

A from panka with love blog gondolata egy hideg novemberi reggelen ötlött az eszembe. Feküdtem az ágyban, szörföztem az interneten, és keresgéltem érdekes dolgok után. Azon a reggelen összetalálkoztam jó pár szemet gyönyörködtető angol nyelvű bloggal, amik eddig elkerülték a figyelmemet. Persze, előtte is olvasgattam blogokat, de a magyar kínálatból - sajnos - sose találtam olyanokat, amik igazán érdekelnének, és a kult, vagy a fotó kategóriát nem merítik ki.
A magyar szeret siránkozni - mondják az okosok. Nos, arra gondoltam azon a reggelen, hogy csökkenteni kéne az okot a sírásra, és valami tiszta pozitívat kéne létre hozni. Aztán eldöntöttem, hogy szeretném, ha ezek a dolgok eljutnának másokhoz is, szeretném inspirálni az embereket, megmutatni, hogy a világ több, mint amit minden nap láthatunk a szürke hétköznapokban. Összeszedtem magam gyorsan, és elhatároztam, hogy december 1-jén elindítom a blogomat, amit meg is valósítottam: 2011. december 1-jén, pontban 8 órakor köszönthettem a barátaimat immáron az első blogomon keresztül :)

Így indult. Csupán inspirálni akartam, csakis magyarul.
A legelső fejléckép :) Ha kattintotok, elvisz a blog legelső verziójához :))

Két héttel azonban, hogy útjára indítottam, kétségbeesetten el is akartam költöztetni a blogomat. Sajnos, a blog.hu nem tűnt annak a rendszernek, ahol én, vagy a blogom vidámak lehetnénk, akkor még semmihez se értettem, ami a html-kódolásban kisegítene, és mivel nem volt túl felhasználóbarát felület... Összecsomagoltam és új lakhely után néztem. Így lett a wordpress.com az otthonom 2 hét után. :)
A wordpress jó otthonom volt, de mostanra már inkább lebombázottnak tűnik a folyamatos html-változásoktól.
Sokáig maradtam wordpress-felhasználó, több, mint 1 700 000 egyéni látogató látogatta meg a blogot, majd a folyamatos html változtatgatások miatt, amik állandó formázásra kényszerítettek, valamint a feliratkozás képtelen mivolta miatt újra költözni kényszerültem, ezúttal egy olyan helyre, ahol tudtam, hogy meg fogom tudni oldalni azokat, amik eddig sikertelennek bizonyultak a módszertanomban :))

2012 június 1-jétől bloggerista blogger vagyok. :)

A tartalomban is változás állt be. A kezdeti inspiráció után jött egy löket, elkezdtem én is alkotni, jöttek az ötletek, mit hogyan lehetne otthonosabbá, szebbé, kedvesebbé tenni, és elkezdtem írni a saját ötleteimet is a blogba. Ahogy telt-múlt az idő, egyre inkább éreztem, hogy szeretem én ezt csinálni, szeretek írni, szeretek megosztani és inspirálni, egyre több dolog jutott az eszembe.Fotónaplót indítottam, project-eket szerveztem, művészeket kerestem és mutattam be, enteriőrökkel zsonglőrködtem, elindítottam a Sweetness sorozatot, ami a magyar tehetséges alkotók sorozatává vált.

Ezek mind-mind ma is itt vannak a blogon, a mai napig is ugyanezt teszem, és továbbra is próbálom bővíteni a palettát. A kreatív életmódon kívül a blogon található a fotós blogom is, amit nemrég csatlakoztattam a from panka with love-hoz, valamint egy-két személyesebb jellegű, 'vallomás-szerű' bejegyzés.

Az agancsokat szeretem. Erőt sugároznak és felidézik bennem, hogy mennyire szeretem az erdőt és a természetet. Épp ezért vált az agancs a from panka with love jelképévé is. Ez az időszak mindig kedves lesz nekem, de most újra változások elé nézünk. Egy teljesen új, modern, geometrikus, letisztult from panka with love-val, aminek tartalma mostmár átláthatóbb és jobban követhető. :)


Jelenleg itt tartunk, ki tudja, mi jön még, sok minden változott eddig is, de egy biztos: mindig lesznek dolgok tőlem nektek szeretettel :))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése