2020. szeptember 7.

A semmiről, mindenről és a blog nevéről


Csak semmi van. Semmi mindenhol. Kívül. Belül. Körülöttem és belőlem születve. Csak semmi mindenhol, értelmetlen maszlag. A következőnek a változás évének kell lennie, ha nem az, én is semmi leszek. 

Ez az egy dolog lebegett a szemem előtt homályosan, ködösen, de mégis jól érthetően már olyan régőta, hogy azt is elfelejtettem, hogy mikor kezdődött. Gimnáziumban - amikor elkezdtem félni a kimeneteltől? Egyetemen - amikor nem tudtam már az albérletben maradni sem? Egyetem után - amikor rám zuhant, hogy nem tudok kezdeni magammal semmit, ha nem tudok sehova se menni? Ki tudja... 13, 12, 9 év... Nem számít. 

Azt tudom, hogy csak a rám nehezedő semmi van, a semmi, ami ki akarja oltani azt a kicsi, pislákoló fényt. A semmi, ami arra késztet, hogy gyűlöljem magam, ami hibáztat és földbe döngöl. A semmi, ami már annyira a részem, hogy attól is félek, hogy nem is léteznék nélküle sem. A semmi, ami örökké velem marad, és amitől úgy érzem, megfulladok. Egy kicsit meg is fulladtam talán már. Többször is.

Úgyhogy ennek aztán már tényleg a változás évének kellett lennie. Nem lett az. Már ha a semmit vesszük. A semmi csak van. 

Valami viszont változott. Én változtam. Ahogy a semmi ellen kapálózom. 

Rajzolok. Firkálgatok.

Minden. Egyes. Nap.

Ez a minden. Bár minden nap ugyanúgy van, minden nap próbálok kilátni a semmi mögül, csak a kis fény segít. A rajzolás feltüzeli a fényt. Épp annyira, hogy csak a következő napot látom, de ez épp annyival több, hogy legyen egy nappal több erőm, hogy kapálózzak a semmi ellen.

El sem tudjátok képzelni, milyen régóta tervezem ezt leírni. Talán január vége óta? ...

Meg szeretném osztani veletek a mindenemet. Meglehet, nem sok másnak, de nekem tényleg ez a minden mostanában. 

Ezért szeretném, ha a from panka with love velem változna, felvenné az új nevemet, a mindennel együtt. Ezért megváltoztattam a blog nevét - mostantól lysified néven találjátok meg. A név talán változik, a tartalom talán annyira nem, csak annyiban valószínűleg nem szeretném a mások által készített dolgok bemutatását a fő profilnak tekinteni, szeretném, ha főleg arról szólna, amit én készítek.

Remélem, velem tartotok továbbra is.


Itt találtok mostanában:

Instagram (minden nap feltöltök egy rajzot)

Patreon (tervezek minden hónapra valami cuki lootbox-ot nektek, természetesen ingyen)

Facebook (ezt természetesen tudjátok)






4 megjegyzés:

  1. This paragraph will help the internet visitors for building up new web site or even a weblog from start to end.
    토토사이트
    메이저사이트

    VálaszTörlés
  2. This is very interesting, You are a very skilled blogger.
    온라인카지노
    바카라사이트

    VálaszTörlés
  3. I have joined your feed and look forward to
    seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!
    사설토토
    토토

    VálaszTörlés
  4. Wonderful web site. Plenty of helpful information here. I am sending it to a few pals and additionally sharing in delicious. And obviously, thank you to your sweat! 야동

    Click this link
    국산야동
    일본야동

    VálaszTörlés