2012. július 24.

Olimpiai lázban égve - buli a megnyitóra


Teljesen bee vagyok szerelmesedve a mindenféle téma köré épülő buliötletbe, így számítsatok rá, hogy lesz ebből még sokkal több is. :)
Az első ilyen bejegyzés pont kézenfekvő témát ölel fel: hétvégén kezdődik a 2012-es londoni Olimpia! A csodás képeket a Bird's Party szállítja.
Ha épp a megnyitóra vagy csak Olimpia-nézős délutánt tervezel, akkor a következő képek és ötletek abszolút neked szólnak.

Mint minden sporteseményre, a te bulidra is jegy szolgáljon meghívó gyanánt! Ehhez vagy letöltöd a fizetős nyomtatható csomagot, vagy elkészíted a saját designodat. :) A jegyen kívül zászlókat, sütibe szúrható lapokat és szívószálra fűzhető zászlókat is találsz - ha esetleg nem szeretnéd, hogy a tervezés sok időt elvegyen. :)

Az étellel kapcsolatban: ha közös tévézésre kerül a sor, akkor az asztalra olyan harapnivalók kerüljenek, amik lehetőleg nem hagynak túl sok nyomot maguk után. Célszerű a nappaliban lévő asztalt használni ilyenkor, hogy nehogy lemaradj (mint házigazda) a fontos pillanatokról, neked se kelljen futkároznod sokat az inni-és ennivalóért.

A boltban beszerezhető kész rágcsálnivalókon kívül, a gyorsan elkészíthető sütemények közül én a muffint ajánlanám: ezeknek a tetejére a fehér bevonatra vagy marcipánra olyan mintát készítesz, amilyet szeretnél, ráadásul fogpiszkálóra rögzített zászlókkal, medálokkal díszítheted is.

Na de elég a szócséplésből, jöjjenek a képek az inspirálódásra:


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése