ÚJONCOKNAK


Először is, engedd meg, hogy üdvözöljelek a blogomon. :))
Nagyon örülök neki, hogy rám találtál, sőt, annak még jobban, hogy ez arra késztetett, hogy egy kicsit megismerd ezt a blogot. :)
Szeretnék neked néhány támpontot adni, hogy hogyan kezeld és nézz körbe a blogon, honnan hova, mettől meddig, és egyébként is, mi ez a sok minden. Emellett egy kis löketet is adok, hogy könnyebben felvedd a ritmust és a hangulatát a blogomnak.

from panka with love kezdőknek :)1. Vedd fel a ritmust!
Ebben a rohanó világban az impulzusok számítanak igazán. Mikor, mennyi, milyen gyorsan jön, így hadd adjak neked egy kis löketet: vizuális hatásokra számíts, minden mennyiségben, és most a lazításnak van itt az ideje! :)) A bejegyzések a blogon általában véve sok képpel vannak felszerelve, hogy minél inspirálóbbak legyenek, hiszen általánosságban a cél az, hogy jól érezd magad és közben átérezhesd azt, amit én nap mint nap érzem: álmodj nappal. :))


2. Miről is van itt szó?
A blogon inspirálódhatsz, ötleteket találhatsz ajándékokra, lakásdíszítésre, apróságokra, amik bearanyozhatják a saját, vagy mások napját. Ezek mellett találhatsz itt fotókat, tehetséges alkotókat, művészeket, vallomásokat, ünnepi ötleteket, gyűjteményeket, recepteket, és még sok-sok egyéb dolgot. :)

3. Keresd a témát, ami érdekel!
Persze, lehet, hogy egyszerre több is, de, elsősorban szeretném neked egyesével bemutatni a témák (egyébként folyamatosan bővülő) palettáját. :
Kattints a témákra, ha szeretnéd látni a hozzájuk tartozó bejegyzéseket!


diy | csináld magad!
Mindenféle okos és szép dolog - sajátkezűleg, egyszerűen és általában gyorsan. :)
Szürke reggelek, unalmas délutánok (és ezek kombinációinak) megmentője, olyan, mint egy löket kávé. 
Egy fotós blog, beépülve! :)
Amikor nincs ötleted, mit lehetne adni. Mindegy, hogy venni szeretnéd, vagy saját magad készíteni, biztos, hogy találsz valamit, ami megtetszik. :)
10 dolog a legkülönbözőbb témákból, csakis a legjobbak!
'Édességek' az alkotás világából, igazi tehetségek, kézművesek felvonultatása.
Minden ami lakberendezés, dekoráció, cseppnyi otthonság minden lakásban jól jön, bármilyen formában: vagy te alkotod, vagy átalakítható, vagy megvásárolható.
interiors
Enteriőrök a legvadabbtól a klasszikus dizájnig, stílus szerint kategorizálva. A belső építészet remekei.
natura
Személy szerint imádok mindent, ami a természettel kapcsolatos, ebben a rovatban olyan bejegyzéseket találsz, ahol a természetközeliség kapja a főszerepet, akár alkotásról, akár inspirációról, akár bármi másról van szó. :)
konyha
Nem vagyok egy nagy konyhatündér (bár szakmám szerint akár az is lehetnék), de érdeklődő azért igen, így néhány esetben gasztronómiai különlegességek is kerülten fel a blogra, többnyire mások tollából, illetve sajátkezűleg készített finomságok, amik általában rendkívül egyszerűek. :)
art
A művészet fél egészség, ápolja a lelket, elgondolkoztat és szórakoztat. A kortárs művészet gyöngyszemei egy helyen, a 'vajon mit akart a művész láttatni?' helye.
ünnepek
Karácsony, valentin nap, húsvét, magyar díszbe öltöztetett otthonok, halloweeni mulatságok... ünnepi hacacáré ételei, dekorációi, ajándékötletek!
from my heart
A blog legszemélyesebb része, legmélyebb vallomásaim a szívem mélyéről, valamint olyan történések, amik a blog életét befolyásolják.
random things
Minden ami a fenti kategóriákba nem fért bele, itt aztán tényleg mindenféle apró csoda megtalálható. A blog legváltozatosabb zuga.

Egy összesített, nem túl rövid blogtörténelem, ami leginkább arra szolgál, hogy megtudd, hogyan indult minden, milyen volt, milyen lett, mikorhogy és kimikor.
az írókról
Rólam, aki ezen sorokat is írja és azon vendégszerzőkről, akik már posztoltak a blogra valamit. Icipici lássbele az életünkbe. :)

Használd bátran a jobboldali menüt!

4. Fedezz fel!

Útravalót megkaptad, már csak annyi dolgod van, hogy elindulj. Vagy időrendben, vagy a témák szerint haladj, a lényeg: találd meg azt, ami megmosolyogtat. :)

5. Mosolyogj!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése